mandag 30. april 2012

vinneren av BoligPluss abonnement

Hei sveis! Stikker bare innom for å si at den som stakk av med et 6 mnd. abonnement på BoligPluss ble lucky number 31; Barbarella! Grattis med finfin inspirasjon rett hjem i postkassen! 

{ Vinneren ble trukket av random.org. }

Ha en finfin mandagskveld cupcakes, i morgen kan vi sove lenge igjen *smil*

The winner of the 6 months subscription of BoligPluss is lucky number 31!

spring green


Kilder:
kwestiasmaku.
expressen.
cox&cox.

søndag 29. april 2012

supersøndag


Pros:
Sove lenge
Leftover pizza til lunsj
God tid til morsomme små prosjekter
Hestehov og snøsmelt
Snart mai

Cons:
I morgen er helgen over ( men det gjør jo ingen ting, for på tirsdag er det jammen fri igjen! )

Håper du også har en super søndag ♥

Got to love Sundays!

lørdag 28. april 2012

te og kanelsnurrer


Her i huset er det nesten litt påskestemning i dag med disse gule blomster fra Rema på bordet og LØV te med ingefær og sitron i koppen! Nå skal vi snart være skikkelig usunne og fylle det nye stettfatet med varme kanelsnurrer og bare kose oss. Det er vel lov i helgen? *smil*

Ha en finfin lørdag 

Happy Satyrday cupcakes *smile*

torsdag 26. april 2012

[DIY] nytt gammelt stettfat


God torsdag fintfolk!

Husker dere dette fine loppekuppfatet mitt fra Porsgrund porselen? Det var utrolig fint (og akkurat passe slitt) i seg selv, men jeg hadde noe helt annet i tankene da jeg kjøpte det for en tier *smil*

Da jeg i går helt tilfeldig fikk øye på den andre biten av 'puslespillet' på Skeidar - et fat beregnet på kubbelys - kunne jeg endelig sette i gang med prosjektet!


Sånn gjør du:
1) Finn frem et lekkert (helst gammelt) fat og vask det grundig. Puss forsiktig med litt sandpapir på bunnen for å sørge for bedre feste mellom de to delene.
2) Finn frem noe du ønsker å bruke som stett. En gammel messinglysestake eller et vinglass fra loppis funker fint - men ikke vær redd for å mikse gammelt og nytt slik som jeg har gjort. Det er sikkert mang en fin 'stett' å finne rundt omkring i butikkene, det er bare å bruke fantasien.
3) Lim de to delene sammen med superlim og la tørke.
4) Til slutt sprayet jeg stetten og undersiden av fatet i en mint farge som matcher mønsteret på fatet. På den måten passer delene fint sammen selv om du kombinerer gammelt og nytt!


Loppekuppfat 10,- + kubbelysholder 49,- = finfint stettfat som ingen har maken til for 59,-

Jeg må innrømme at jeg ble superfornøyd med resultatet og jeg gleder meg stort til å servere muffins, pannekaker eller friske jordbær i sommer på balkongen *smil*

Ha en topp torsdag ♥

Today I am sharing yet another simple DIY { hah, since when did I make anything but easy stuff? }.
I took an old plate and a new candle holder and combined them into this pretty serving plate. All you need is some superglue and spray paint that matches the pattern on the plate. I love mine - and can't wait to serve cupcakes or fresh strawberries on the balcony this summer *smile*

tirsdag 24. april 2012

Driebergen (NL) - Sortland (NO)2 624 km.
En dag, 8 timer.
E6.
Veibeskrivelse for bil fra Driebergen til Sortland.
Denne ruten omfatter en ferge.
Denne ruten har bompenger.
Denne ruten går gjennom flere land.

~ google maps
Han klager aldri over hjemlengsel.

Men jeg har nok sett det. At han bare kjøper tomater fra Nederland. At det kommer pommes frites saus i posten. At han streamer nederlandske nyheter hver dag. Og at avsenderen på pakken med de nye kaffekoppene hans hadde nederlandsk klang.

Hihi, men jeg tror nok også jeg vet hvem han tenkte på da han kjøpte de skjeene!
Noen dager føler jeg meg så innmari heldig at jeg bare må dele *smil*


{ Kopper og skjeer fra Noot & Zo }Cas never ever complains about being home sick, but I have noticed the way he shops as much as he can from the Netherlands. Like tomatoes - and these coffee mugs. But I also think I know who he thought of when he got the spoons *smile* Some days I just feel so damn lucky!

lørdag 21. april 2012

furry friend


I går da jeg skulle knipse noen bilder av dette "nye" loppekupp-fatet mitt fra Porsgrund Porselen så kom Nessie og lurte på hva jeg tok bilder av - og sovnet liksågreit midt i fokus. Det er sånt man bare slipper unna med om man er så søt som henne *smil*

Men nå må jeg løpe for i dag skal jeg på tur med jobben til Skrova i Lofoten. Der blir det 15-års jubileumsfest, deilig mat og i morgen får vi delta på et mini-fotokurs. Dette blir gøy!

Og kanskje kommer jeg hjem med noen fine bilder også?

En finfin helg til deg som titter innom ♥

I was taking some pictures of this second hand plate I found when Nessie came along - and fell asleep in the middle of focus. How cute is she? *smile*

torsdag 19. april 2012

[DIY] dot it yourself


De fine nye fargene mine fra KEM var knapt nok kommet i hus før jeg måtte på med plasthanskene og var i gang med dette dot-it-yourself prosjekt *smil*

Disse rosa blomsterpottene har vært med meg en stund og har etter hvert blitt ganske solbleket og ujevne i fargen. Men etter en liten halvtime og litt spraylakk er de nå klar for en ny vår i skikkelig sukkerspinnfarger!


Sånn gjør du:
1) Finn frem runde klistremerker, eller klipp ut noen sirkler i tape.
2) Sett de på det du ønsker å spraye. Jeg plasserte dem helt tilfeldig på den ene og som nedadgående striper på den andre.
3) Spray til fargen er dekkende og la tørke.
4) Så er det bare å forsiktig dra av klistremerkene!

Jeg synes det ble kult med innsiden og hanken i den originale rosafargen, men det kan man jo gjøre akkurat som man vil! Og dem som vil ha en litt roligere look kan jo for eksempel bruke hvit spray på farget bakgrunn eller farget spray på hvit bakgrunn.


Så snart det blir varmegrader i lufta så skal disse fylles med friske vårblomster og få pryde verandaen! Eller kanskje får de lov å oppholde seg i nymalte hvite vinduer? *smil*

Ha en finfin torsdag cupcakes ♥

A simple 'dot it yourself' made with some old flower pots, spray paint and round stickers. It does not get much easier than that *smile*

onsdag 18. april 2012

gi-bort ✶ giveaway


God onsdag fintfolk!

I dag må vi nesten feire litt synes jeg! Feire at sola skinner. Feire at våren omsider kom til Vesterålen. Feire at jeg endelig skal få hvite vinduskarmer. Feire at snart kommer mai med sine korte arbeidsuker. Feire at jeg fant en fin ny sommerkjole i går. 'Litt' på forskudd men lell!

Og ikke minst feire at SignePling har hatt så innmari fine lesertall i det siste! Nå har jeg jammen rundet 1000 lesere via google kontaktnettverk også - og det synes jeg er stor stas *smil*

Jeg feirer ved å dele ut disse nydelige miniskålene i serien Alveskog til en av dere lesere.
Skålene er fine som fy, og perfekt til alt fra små tapasretter til t-lysholdere!

{ Selv liker jeg det aller meste fra Wik & Walsøe, og samler på serien Alv }

Hvordan delta?

1 lodd går til deg som legger igjen en kommentar på dette innlegget. Alle kan delta og dersom du ikke har egen blogg så er det bare å legge igjen mailadressen din.
1 lodd går til deg som følger SignePling via google friends, facebook eller bloglovin.
1 lodd går til deg som deler med andre. Link til denne gi-borten på din blogg (bilde nederst) eller du kan dele på facebook om du heller vil det.

Tilsammen kan du altså sikre deg 3 lodd.
Jeg trekker en heldig vinner fredag 11.mai - masse lykke til!

It's time to celebrate 1000 google friends! This time I am giving away these pretty mini bowls from the Norwegian Designers Wik & Walsøe. Perfect for everything from tapas to candles! How to enter: You get 1 ticket for commenting on this post, 1 ticket for following SignePling and one ticket to share the news about my giveaway. A random winner will be chosen at May 11th. 
tirsdag 17. april 2012

fløy en liten blåfugl...


Endelig!

Endelig er sandpapir, kvistlakk, heftgrunn og hvit maling bestilt.
Endelig er nye luftige gardiner og hvite gardinstenger bestilt.

Gleder meg til neste uke når alt er på plass! Da skal jeg spille musikk, skrubbe, pusse og male med verandadøra åpen. Rart så lykkelig man kan bli bare av utsikten til å få hvite vinduskarmer? *smil*

Hva gjør DEG lykkelig i dag?

Oh joy! I just ordered white paint, white curtain rods and some new lace curtains! I can't wait until next week when I can finally paint our window sills! *dance*

mandag 16. april 2012

minty freshVi starter den nye uken med litt minty fresh inspirasjon!
Sjekk kjøkkenet i det siste bildet da, har du sett noe så lekkert? *drøm*

Kanskje la du også merke til det nye bloggdesignet jeg snekret sammen i går?
Det var på tide og la årets vintermotiv fare, og da kom jeg opp med dette luftige, litt naive og ikke minst VÅRLIGE temaet. Hva synes du?

Ha en fin ny uke
*smil*

Kilder: prettylight / amerrymishap / decor8.


Starting the new week with some minty fresh inspiration - and a new blog design! 
Airy, naive and SPRING - what do you think? Have a happy new week cupcakes *smile*

lørdag 14. april 2012

[DIY] vårlig vimpel

God lørdag fintfolk! Er dere klar for en liten DIY kanskje?
Denne lager du på under halvtimen og den er like enkel som den er søt *smil*Sånn gjør du:
1) Finn frem papirservietter, noe fint papir og litt fin hyssing.
2) Klipp ut papirbiter i passe størrelse til å passe inni papirservietten. Jeg har brukt mintfarget tapet fra Pip Design, men her er det bare fantasien som setter grenser! Gavepapir med mønster, ensfarget papir eller kanskje noe fint tøy?
3) Dersom papirserviettene blir litt skrukkete kan du stryke dem under et kjøkkenhåndkle på svak varme.
4) Tre hyssingen på en nål og tre den gjennom papirserviettene.

That's it!

Jeg skal lage en lyseblå, en rosa og en hvit også som alle sammen skal få pynte opp til sommerfest på balkongen. Lover å knipse bilder av resultatet når den tid kommer *smil*Tips:
Du kan jo også bruke avispapir og lage noen som matcher denne - og om du lager noen brikker til å sette under glassene også så har du jo et helt tema til en fest i boks!


I dag smiler sola til oss i Vesterålen og jeg skal ut å nyte lørdag, sol og snøsmelt.
Kan jaggu se ut som om våren har tenkt seg denne veien også snart!

Jeg må jo selvsagt også si tuuusen takk for alle fine ord dere legger igjen, og spesielt på gårsdagens nytt. Det blir omsatt til store smil her i huset *smil*

Gøy å se så mange 'nye fjes' her inne også; velkommen skal dere være!

A DIY bunting I made from some paper doilies, baker's twine and some pretty paper. I am going to make a few more in different colors and use them for a summer party on the balcony. I promise to snap some pictures when the day comes *smile*

fredag 13. april 2012

spennende nytt - og en giveaway!I dag har jeg litt spennende nytt å dele med dere; SignePling er valgt ut som 1 av 6 finalister som fortsatt er med i kampen om den gjeve tittelen BoligPluss-bloggeren!

Vinneren får fast spalte på forsiden av boligpluss.no, men beholder navnet og designet sitt.
Den eneste forskjellen er at de besøkende videresendes til en midlertidig boligpluss.no/-adresse.

Da jeg så 'stillingsutlysningen' så tenkte jeg at sjansen for å bli valgt var next to nothing, men om man ikke melder seg på så vinner man ihvertfall ikke! Så jeg sendte en mail til BoligPluss-jentene og tenkte at det var nok det siste jeg ville høre om den saken.

Du kan tro gleden (og overraskelsen) var stor da jeg fikk høre at jeg er med i finalen!

BoligPluss-jentene velger selv hvem som stikker av med seieren, men du som leser har også mulighet til å stemme på akkurat din favoritt. Om du har lyst til å stemme på meg, eller en av de andre fine finalistene, kan du gjøre det her.GIVEAWAY:
For å feire at jeg kom til finalen har jeg fått lov til å gi bort et 6 mnd. abonnement på BoligPluss til en av dere fine lesere! Legg igjen en kommentar på dette innlegget så er du med i trekningen.
NB: dersom du ikke har egen blogg så må du huske å få med e-post adressen din.

Jeg trekker en vinner 30.april - lykke til!

Da gjenstår det bare for meg å vente spent og krysse fingrene!
*smil*

You are not gonna believe this, but I am 1 of 6 finalists still in the competition of becoming the featured interior blog on BoligPluss. I am SO exited!

If you would like to give me, or one of the other lovely finalists, your vote jump here.

påfyll


Om du har vært med meg en stund så har du kanskje allerede fått med deg at jeg er litt sånn over gjennomsnittet tussete etter spraylakk? For meg er spraylakk litt sånn som ducktape er for Casper; det kan fikse det aller aller meste.

Eller for å låne en strofe fra Byggmester Bob; Kan det sprayes? Klart det kan!
*smil*

Med våren for døren og flere av de fine fargene mine oppbrukt var det på tide å bestille litt påfyll. Denne gangen falt valget på fargene Sorbet (gul), Crush (rosa), Granny (lilla), Frostbite (blågrå) og Placid (mint). Skikkelig SignePling-farger eller hur?

Ha en flott fredag fintfolk, nå er det ikke lenge til helg! Wiii!

{ Spraylakken bestiller jeg fra Kunstnernes Eget Materialutsalg, eller KEM. De finner du her. }

I got a new shipment of spray paint in yesterday, så feast your eyes on the colors will dominate SignePling the upcoming season; Sorbet, Crush, Granny, Frostbite and Placid. You like?

torsdag 12. april 2012

styling extraordinare!


Må bare dele denne utrolig fine serien bilder som Deco & Style har laget for Wohnidee med sommerfugler, fugler, øyenstikkere og alt som kan fly. 

Har du sett noe så lekkert? 
Og hvor smart er ikke den sommerfugl-sugerør-DIYen?

Kooos deg med resten av bildene, de finner du her.
*smil*

Have you seen this amazing series Deco & Style made for Wohnidee yet? *swoon*

onsdag 11. april 2012

hugmyndir fyrir heimilið


Måtte smile litt her om dagen da jeg oppdaget dette betongprosjektet mitt fra november på den Islandske nettsiden hugmyndir fyrir heimilið (eller 'ideer til hjemmet' som vi sier på Norsk).

Lurer litt på hvordan i all verden de snublet over det? 
*smil*

Det satte meg forøvrig på ideen om at jeg bør hente frem betongposen igjen å lage en variant med litt dypere hulrom til balkongen i sommer. Ingen fare for at den blåser bort i alle fall!

Ha en finfin onsdagskveld fintfolk ♥

So fun to discover this concrete project on the Icelandic website hugmyndir fyrir heimilið
Wonder how they stumbled over that one *smile*

tirsdag 10. april 2012

[DIY] kjøleskap dilldall

Der var ferien over for denne gang - tilbake til striskjorte og havrelefse igjen.
I alle fall et par små uker før fine mai er her med sine korte arbeidsuker!

Enn så lenge kan vi jo korte ned tiden med dette DIY-prosjektet *smil*

Jeg er helt tussete etter det nye retrokjøleskapet vårt, men fronten er dessverre i plast og jeg liker å ha litt dilldall hengende der. Derfor kom jeg opp med denne ideen for oss som har et kjøleskap vi ikke kan (eller vil) sette magneter på!


Sånn gjør du:
1) Kle et par klesklyper i fin tape. Jeg har brukt 3 forskjellige i rosa mønster herfra.
2) Fest dobbelsidig tape på baksiden av klesklypen med litt lynlim.
3) Når limet er tørket er det bare å feste klesklypen på kjøleskapdøra.

Perfekt til utklipte oppskrifter man vil prøve, postkort fra kjente og kjære eller bare fine ting som lyset opp hverdagen *smil*

Passer også fint på ytterdøra til handlelista, speilet på badet til små kjærlighetserklæringer, i bilen til parkeringsbilletten - eller akkurat hvor du vil egentlig!


En finfin tirsdag til deg som svinger innom ♥

I love our fridge, but the front is in plastic so unfortunately I can't put magnets on it. I solved that with this simple DIY; a few clothing clips, some fabric tape and some double-sided tape. Cute huh?