mandag 30. januar 2012

TempurJeg går å drømmer om en ny seng om dagen.
Denne her fra Tempur hadde jeg for eksempel ikke sagt nei takk til!

Sov godt fintfolk
*smil*

Les mer om Tempurs senger, madrasser og ergonomiske puter.

monday morning randoms
Kilder:
Cupcakes: Food & Cook
Pastellpalett: Mimi Staaf
Drømmekjøkken: Ukjent

lørdag 28. januar 2012

god morgen


God lørdags morgen!
Kjenner at jeg misunner dere som kan rusle rund på Gave & Interiørmessen på Lillestrøm en liten smule, men samtidig er det jo godt å kunne nyte lørdagen her hjemme uten mas og kjas *smil*

I dag har jeg hatt noen stille timer med mocha, det nye Bolig Pluss og favorittfrokosten; vaniljeyoghurt med banan, blåbær og bjørnebær. Yum!

Det var helt til lillerampen kom hjem med dagens fangst. Tydeligvis ikke bare oss mennesker som får fornyet energi nå som sola endelig er tilbake igjen. Spissmusene gjør også det, og blir dumdristige nok til å stikke hodet ut av gjemmestedet sitt. 'Not on my watch' sier Nessie.

Ha en finfin lørdag ♥

PS: Og om noen vet hvor man kan kjøpe House Doctor serviset fra forrige post så blir jeg overlykkelig for tips!

Today I had a quiet morning with my mocha, a new magazine and my favorite breakfast. That was until Nessie came home with today’s catch. Such is life with a certified mouse hunter in the house!


torsdag 26. januar 2012

so yesterday!

Bilder: House Doctor/ House Doctor / Isabella Smith

Jeg vet ikke helt om hodet mitt er på riktig plass om dagen, men jeg har plutselig fått helt dilla på kolleksjonen til House Doctor for høsten og vinteren 2011. Jada, den som har vært ute i butikkene en goood stund nå. Etter det var den på salg. Nå er den på tur å forsvinne helt. DA våkner jeg til liv vet du.

Det begynte med bordet. Så kom mattene. Jeg klarte å hanke inn 3 av dem; 2 fra Danmark og en i en norsk nettbutikk. Det var ikke bare enkelt du { hva i all verdeg gjorde vi før google? } men jeg klarte det. Hurra!

Nå er det det fargerike serviset sin tur. Herregud jeg har så lyst på det...

Hva blir det neste mon tro? Lete febrilsk etter mano-kopper om 2 år? Eller gå rundt å spørre i alle blomsterbutikkene etter corokia når den er gått helt ut på dato? Kanskje får jeg dilla på Tine K fasettglass sånn utti 2013?

Hihi;  SignePling - bloggen du leser om du lurer litt på hva som var i skuddet forrige sesong. Eller den før der igjen. Men det er jo egentlig helt greit i grunnen *smil*

En finfin torsdag til deg som svinger innom, snart er det jammen helg igjen!

I have a hang-up on the House Doctor collection from A/W 2011. First t was the table. Then the rugs. And now finally the ceramics. My new slogan is gonna be: SignePling - so yesterday *smile*

tirsdag 24. januar 2012

i siste liten


Jeg har lenge hatt lyst på dette bordet fra House Doctor. Leeenge.

Men som med mangt og mye her i verden så satte jeg litt på gjerdet og ventet i det lengste. Helt til bordet var gått ut av produksjon og det begynte å bli vanskelig å oppdrive. Da plutselig bare MÅTTE jeg ha det. Etter å ha saumfart en rekke nettbutikker og fått den triste beskjeden 'nei dessverre, vi er utsolgt' over alt fant jeg endelig en som hadde et siste bord igjen. Nå er det mitt og på tur hjem hit til Sørliveien. Helt i siste liten *smil*

Om det får bli brunt lenge gjenstår å finne ut. Jeg må nesten se hvordan det passer inn med resten her i heimen når vi får det i hus. Jeg lurer litt på å beise det hvitt, som jeg tidligere har gjort med både pallebordet og arbeidsbenken vår. Kult når treverk og gammel maling skinner litt gjennom. Eller kanskje maler jeg det helhvitt, sånn som Nina har gjort. Også helt nyyydelig!

Hva synes du? Au naturel, hvitbeiset eller helhvitt?

En finfin tirsdag til alle som stikker snuten innom 
*smil*

My new table from House Doctor is on its way home by mail as we speak! *joy*

mandag 23. januar 2012

lørdag 21. januar 2012

blue, strange color blue


Da jeg satte sammen disse bildene og skulle velge en tekst så kom jeg plutselig på denne sangen med Madrugada fra deres debutalbum 'Industrial Silence' og har nå spilt den på full guffe flere ganger. Blogging, cappuccino og Madrugada. Herlige lørdag!

Og så til vinneren av gi-borten min: denne gangen trakk random.org søte Yldi ut av hatten! Yldi er veldig glad i retro stil og glade farger og deler ofte nye loppekupp å dele med sine lesere. Og om du har vært i Kongsberg så har du kanskje sett henne på cafeen deres Kåre Maloney?

Grattis Yldi, håper du finner bruk for de nye putetrekkene dine.
Og en fiiin lørdag til deg som svinger innom
*smil*

Random.org chose Yldi as the winner of the pillow cases from H&M Home. Congrats to her and a happy Saturday to the rest of you *smile*


fredag 20. januar 2012

på ønskelisten


Etter at Nina minnet meg på disse collagene mine (som jeg laget ganske mange av før) tenkte jeg det hadde vært gøy med en liten tur ned memory lane *smil*

Det er nok ikke noe jeg kommer til å gjøre så fryktelig ofte, men kanskje en gang i blant!

Nå på nyåret skulle jeg gjerne ha hatt på meg akkurat dette antrekket på vei ut døra til jobben. Tunikaen er fra B.young - jeg har litt dilla og har handlet mye der den siste tiden. Vesken er fra H&M, skjerfet fra edc og øreringene fra Nelly. Bootsene er fra en av mine favorittbutikker i Nederland; Sacha.

Om du noen gang skulle befinne deg der og rusler forbi Sacha eller en annen skobutikk som heter Tango så hold hardt på lommeboka! Da vi var der til jul ble to par nye støveletter med meg hjem i kofferten, men jaggu angrer jeg på at jeg ikke kjøpte disse også...

En finfin fredag til deg som titter innom!
I morgen er jeg tilbake med en vinner av de fine putetrekkene fra H&M Home.
Tudeloo!

After Nina reminded me of these collages I felt like taking a trip down memory lane! I used to make a lot of them and I quite enjoy it so maybe they will start making a guest appearance again every once in a while *smile* Happy weekend cupcakes!

onsdag 18. januar 2012

en god dag


I dag fikk jeg vite at kjøleskapet mitt allerede er sent og vil bli levert om 5-7 laaange dager! 
Hipp hurra! Det var jo mye kortere enn forventet, men så har det seg nå sånn at tålmodighet kanskje ikke er min aller sterkeste side *smil*

Når så Casper disker opp med deilig kyllingfrikassé til middag og kvelden skal til å avsluttes med et par episoder med 'West Wing' og beina høyt i sofaen så ble det jammen en finfin onsdag!

En fin kveld også til deg som svinger innom ♥

Og til slutt en takk til Kremmerhuset-bloggen som har tatt med SignePling på listen sin over '50 utvalgte blogger' som de presenterer hos seg. Det var en koselig beskjed å få!

As it turns out my fridge will be delivered in 5-7 days instead of 4 weeks. Guess who is a happy camper?! Enjoy your Wednesday cupcakes 

tirsdag 17. januar 2012

nytt kjøleskap


Hurra! Hurra! Hurra! 
Endelig har jeg blitt enig med både meg selv og Casper og fått bestilt et nytt kjøleskap!
Nå er det bare å smøre seg med tålmodighet mens jeg gleder meg til det blir levert på døra *smil*

En liten tid tilbake klarte jeg nemlig å knuse en glassplate i det gamle (hylle nummer to faktisk) og det måtte bare byttes ut. Jada, jeg vet at man kan kjøpe nye plater, men det var hverken det nyeste eller fineste kjøleskapet vi hadde så da grep jeg likså godt muligheten mens jeg hadde den.

Egentlig hadde jeg god lyst på et mintfarget Smeg, men Casper får helt åndenød bare ved tanken på å bruke så masse penger på et kjøleskap. Han kan ikke fatte og begripe hvordan noen kan bruke 17 000 på et kjøleskap når man får et "like fint" til 5 000. Like fint my ass sa jeg bare, men måtte likevel kysse den drømmen farvel...

Heldigvis snublet jeg over redningen i et champagnefarget Gorenje RK 60359 i et interiørmagasin. Herlig retro design, energiklasse A+++, romslig og superfint! Og det til en pris som til og med Casper kunne gå med på og fortsatt sove godt om natta. I like!! 

Gleder meg til å vise frem bilder når jeg endelig har fått det i hus, men det kan fort ta 4 uker for det var litt bestillingstid på akkurat denne modellen. Jaja, den som venter på noe godt...

Hva synes du?

Helt til slutt: Tuuusen takk til søte Nina som har laget et fint innlegg om bloggen min her! Så gøy!
Og det fikk meg til å tenke; det er jammen lenge siden jeg har laget disse collagene nå, både med interiør og klær. Er det noe dere fortsatt er interessert i å se en gang i blant? 

I just ordered a new fridge! Weeeeee!

mandag 16. januar 2012

lørdag 14. januar 2012

lørdagslykke


Lykken på en helt vanlig lørdag er å sove lenge. Å bruke laaang tid på morgenkaffen. Å sykle en tur til byen med den man liker aller best. Å spise enchiladas til frokost. Å kjøpe en til av det som er favorittkjolen om dagen, bare i en annen farge. Å drikke bananmilkshake. Å kjøpe friske blomster. Å sykle hjem igjen. Å få klesvasken for hele uka unnagjort mens man leser Rom 1-2-3. Å se en god film. Å åpne en flaske Cava, bare fordi det er lørdag. 

Og enda er jammen ikke dagen over 
*smil*

Hvordan har lørdagen din vært?

It's been a good day today! We had a late start and took a trip to town. Ate enchiladas for breakfast. I bought another one of my favorite dress - just in a different color. Got the laundry for the whole week done. And now I am just chilling with some fresh flowers on the table and a glass of Cava *joy* How was your Saturday?

fredag 13. januar 2012

gi-bort ✶ giveaway


Hadde du litt sansen for de nye putetrekkene jeg viste frem i går kanskje? Eller er du hekta på blått eller lysegrønt? Da kan du jo feire fredag den 13. med å melde deg på denne lille giveawayen!

Bare som en pitteliten takk for at dere er så innmari søte! Og stadig svinger innom eller legger igjen gode ord, selv i perioder hvor jeg er fanget i tidsklemma og ikke har tid å svare så ofte.
Tusen takk til alle som en! *smil*

Her er hva du kan vinne:
3 putetrekk (40x40cm) fra H&M Home.
Et blått, et grønt og et blått/grønt.

Hvordan delta:
1 lodd:  Legg igjen en kommentar på dette innlegget.
Alle kan delta. Dersom du ikke har egen blogg så er det bare å legge igjen mailadressen din.

Ekstralodd: 
1 lodd: Følg bloggen eller lik meg på facebook.
1 lodd: Link til denne gi-borten på din blogg. Bruk bildet nederst, eller lag ditt eget om du vil.
1 lodd: Post om denne gi-borten på din blogg eller del på facebook.

Tilsammen kan du altså sikre deg 4 lodd.
Jeg trekker en vinner neste helg.

Lykke til!

Nå er det snart på tide med hjemmelaget tripple cheese pizza, en film og litt vin.
Deeeilige fredag *smil*


Did you happen to like the cushion covers in yesterday’s post? Here is your chance to win a set of your own in blue and green! 1 ticket: Comment on this post. 1 ticket: Follow my blog and/or like it on Facebook. 1 ticket: Link to my giveaway on your blog with the picture at the end of this post. 1 ticket: Post about the giveaway on your blog and/or share on Facebook. 
Just as a small thank you to what must be the sweetest readers in the world! *smile*torsdag 12. januar 2012

grafiske blomster


Det nyeste tilskuddet i Sørliveien 15 er disse fine putetrekkene med blomstermønster fra H&M Home. Selv om disse er både i samme fargeskala som de øvrige putene og like blomstrete så strammer de likevel opp inntrykket litt på grunn av det grafiske mønsteret i stoffet. I like!

{ for de som lurer så hadde jeg kun ensfargede puter og DIY Greengate puter før }

En finfin torsdag til deg som svinger innom, snart er det jammen helg igjen
*smil*

These are my new cushions from H&M Home. Even though they also have flowers and are in the same color palette they still tone down the romantic feel a bit because of the graphic patterns. 
I Like!

tirsdag 10. januar 2012

global chic


Hiver meg med på denne månedens NIB utfordring 'Global Chic' i siste liten!
Som vanlig ble det en skikkelig stilmix fra meg *smil*


Romantiske farger og mønstre fra bl.a. Greengate og Kremmerhuset.
Retro kommode og opalinvaser, her brukt som lysestaker, fra loppis.
Og til slutt østeninspirert dekor i form av en buddha, en lotus og to lykter fra Kremmerhuset.

Akkurat passe 'crossover' og veldig meg!


Det nyyydelige maleriet av magnoliaen har bestefaren til Casper malt.
Det er min favoritt blant alle maleriene han har laget og jeg var så heldig å få det med meg hjem etter juleferien i Nederland. Det kunne ikke ha passet bedre hjemme hos oss! *fryd*


Det passer forresten perfekt at 'turen' går til Asia siden jeg drømmer om en rundtur til Thailand, Laos, Vietnam og Kambodsja. For ikke å snakke om at Thaimat er noe av det aller beste jeg kan få servert. Nam!

Se flere fine bidrag eller bli med på moroa selv her.

This is my contribution to the challenge 'Global Chic' this month on NIB. Romantic, retro, asian inspired and a tad chaotic. Just the way I like it *smile*

mandag 9. januar 2012

festlig lag


Hipp hipp hurra! I dag har fineste Casper bursdag! Det skal feires med en tur ut å spise god mat sammen med gode venner - også blir det nok en aldri så liten fest når helga kommer.

Bildene er nok ikke fra oppdekningen i dag, men derimot noen jeg har glemt å vise frem fra et festlig lag vi hadde like før jul. Jeg bare digger de søte små julekulene i glass fra Nille og endte opp med å kjøpe en pakke hver av de herlige pastellfargene; rosa, turkis, mintgrønn og sølv. Gleder meg allerede til å pakke dem opp igjen til neste år!

Grattis med dagen Casper! Muah!

Happy birthday Cas! Muah! {The tablesetting is one I have forgotten to post from before Christmas. Today we are dining out *smile* }

monday morning randoms

Kilder:
Style me pretty
Saúl Santos
Etsy / Bless it Bead

søndag 8. januar 2012

hverdagsgleder


Jeg får aldri nok av små skåler - og jeg har et helt lass av dem. Alt fra Mariskåler fra iittala og vintage opalin til billigskåler fra indiska.

Og de blir flittig brukt nesten alle sammen! Perfekt til snacks, kjeks, tapas og annet godt. Eller til perler, washi tape, øreringer og stearinlys. Hva som helst egentlig.


Her ser du de nyeste tilskuddene til samlingen min; 4 små skjønnheter fra Kremmerhuset til 19 kr. stk. Jeg synes de er så fine at jeg må smile hver gang jeg tar dem frem!

Enkel og billig hverdagsglede *smil*

My new crush; 4 small bowls from Kremmerhuset. Love!

lørdag 7. januar 2012

13.dag jul


I går ble omsider jula pakket sammen og sendt inn på boden igjen.
Det passet jo himla bra siden det var 13.dag jul!

Etter en lengre periode med mye sort, grått, lilla (og julerødt) hadde jeg plutselig fått litt nok av det også og dermed ble 'glafargene' hentet frem igjen fra en pappeske. Nå domineres stua atter en gang av rosa, turkis, mint og lilla. Ble nesten litt vår her inne selv om det fortsatt er snø og kaldt ute! I like!


Han lille snorkisen i bakgrunnen en naboen vår Marvin som er på besøk mens pappaen hans er på ferie. Er han ikke søøøøt? *smil*

Men nå er det på tide å avslutte morgenkaffen og ta meg en tur til byen å handle litt!
En finfin vinterlørdag til deg som finner veien innom ♥

Yesterday I threw Christmas out and brought out my 'happy colors' from the storage room again. So once again our livingroom is dominated by pink, turquoise, purple and mint. I like!